2018 Yaz Okulunun Ardından

2018 Yaz Okulunun Ardından

2

2018 yılının yaz mevsiminde birincisini düzenlediğimiz spor yaz okulumuzda Güney Afrika, A.B.D, Mısır, Güney Sudan, Danimarka, Yunanistan, Gürcistan, Pakistan ve Türkiye olmak üzere 9 ülkeden farklı yaşlarda çocuğa spor ağırlıklı eğitimler verdik.

İ

İngilizce konuşulan yaz okulumuzda çocukların hem eğlenmelerine hem de farklı spor branşlarını öğrenmelerine önem verdik. 2018 Spor Yaz Okulumuzda buz pateni, jimnastik, dans, basketbol, voleybol, judo, futbol, binicilik, badminton, masa tenisi branşlarının yanı sıra satranç, akıl oyunları, yaratıcı drama, survivor oyunlar, geleneksel çocuk oyunları, İngilizce, resim, el becerileri dersleri ve sinema ile gezi etkinlikleri gerçekleştirildi.

H

Haftanın 5 günü sabah servisle evlerinden alınan öğrencilerimiz beslenme uzmanımızın belirlediği kalorisi yüksek besinlerle kahvaltılarını yaptıktan sonra planlanmış derslerine başladılar. Öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı verdiğimiz çocuklarımız derslerin bitimiyle servisle tekrar güvenli bir şekilde eğitmenlerimiz eşliğinde evlerine bırakıldılar.

H

Her hafta farklı gezi ve dış etkinlikleri planlanarak uzun dönem katılan çocuklarımızın sıkılmamaları göz önünde bulunduruldu. Yaz okulumuzda belirli dönemler belirlenmeyerek, ihtiyacı olan ailelere haftalık kayıtlar ile dilendiği zaman programlarımıza katılma imkânı sunuldu.

Ö

Özellikle Buz Pateni sporunun büyük ilgiyle karşılandığı yaz okulumuzda binicilik yanında sinema ve gezi etkinlikleri favori bölümlerimizden oldu. Eğlenceli anlarımızın resimlerini aşağıdaki albümden izleyebilir daha fazlasını Facebook albümlerimizde bulabilirsiniz. Güncel haberlerimiz için twitter adresimizi takip ediniz

icon-1.png

the STUDIO by MUCSS

Mucss İngilizce Spor Okuluİlkbahar Mah. Turan Güneş Bulvarı, 592. Sk. No: 4 B, 06550 Çankaya ANKARA
icon-2.png

Adres / SPS

SPS Uluslararası Spor Ana OkuluHilal Mahallesi, Hollanda Cad. No:33, 06550 Çankaya/Ankarahttp://www.sps-bymucss.com/
icon-2.png

Adres / Bahçelievler

Mucss İngilizce Spor Okulu Yukarı Bahçelievler Mahallesi, Buz Pateni Binası, Akdeniz Cd. No:57, 06490 Çankaya/Ankara
icon-3.png

İletişim

MUCSS © 2019. Tüm hakları saklıdır.